Asiakaskokemukset

Tutustu asiakastarinoihin ja kerro meille omasi

Vuosien varrella Hormex Oy on tehnyt töitä lukuisille tyytyväisille asiakkaille. Tällä sivulla voit tutustua asiakaskokemuksiin ja siihen, mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä. Asiakastarinat on toteuttanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy.

Keräämme jatkuvasti uusia asiakastarinoita. Kerro meille kokemuksistasi, saamastasi palvelusta ja yhteistyöstä kanssamme.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!


Myös Iki-Kiuas luottaa Hormexiin

Osaamisen taso on Hormexilla erittäin hyvä. Kaikki tapaamamme yrityksen edustajat ovat olleet alalla todella pitkään. He ovat asentaneet paljon hormeja ja piippuja ja tehneet sitä kautta myös tuotekehitystä, Iki-Kiukaan toimitusjohtaja Kerrman kertoo.

Iki-Kiuas on ollut yhteistyössä erityisen tyytyväinen Hormexin joustavuuteen. Aikataulut voivat olla välillä kireitä, ja asiakkaiden hoputtaessa myös yhteistyökumppanit voivat joutua lujille. Tämä ei ole ollut ongelma Hormexille. Myös luotettavuutta ja laadukkaita tuotteita kiitellään.  Lue lisää »


Heinox-Hormit Oy pitää toimintavarmuudesta

Yhteistyö Hormexin kanssa on jatkunut yli kymmenen vuotta, ja yritys on näin ollen pitkältä ajalta tuttu kumppani, terässavupiippuihin ja rakennuspelteihin erikoistuneelta Heinox-Hormit Oy:ltä kerrotaan.

Palautteen mukaan yhteistyön tuomia konkreettisia hyötyjä ovat toimintavarmuuden lisäksi kilpailukykyisemmät hinnat ja laajempi asiakaskunta. Yrityksen toiminta olisi hankalampaa ilman hyvää yhteistyökumppania. Lue lisää »


Virranta-yhtiöt antaa kiitosta hyvästä yhteistyöstä

Yhteistyö Hormexin kanssa on parantunut vuosi vuodelta, Virranta-yhtiöiden toimitusjohtaja Petteri Virranta kertoo.

Virranta-yhtiöt ovat työskennelleet Hormexin kanssa jo kymmenisen vuotta, josta tiivistä yhteistyötä on tehty pari vuotta. Virranta-yhtiöiden toimitusjohtaja Petteri Virranta kehuu Hormexin tuotteita laadukkaiksi ja näkee yhteistyön jatkuvan vielä pitkään. Lue lisää »