Terässavupiippu Hormex Nova SM 
takuu 15 vuotta

Kattava terässavupiippujärjestelmä, jossa eristeenä tulenkestävä mineraalieriste. Hormex Nova SM -terässavupiippu soveltuu kaikille polttoaineille (öljy, kaasu, kiinteä), sekä monenlaiseen käyttötarkoitukseen, kuten takkoihin, kiukaisiin, kondensoiviin kaasu- ja öljylaitteisiin, sekä myös teollisuuteen. Alhaisille lämpötiloille kuten esim. kondensoiville kattiloille tulevien moduulien mukana erikoistiivisteet.

Kyseinen hormityyppi soveltuu kaikkiin kohteisiin, koko valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Hormin ulkovaipan vaihtoehtoina ruostumatonteräs tai polttomaalaus valittuun RAL-sävyyn. Teräksinen savupiippu kestää!

Nopein ja siistein terässavupiippu asentaa

Homex Nova SM -terässavupiippu on markkinoiden ylivertainen ykkönen asennushelppoudessa ja työnjäljen siisteydessä. Hormiliitosten pikalukitusjärjestelmä (pikakierreliitos) ja pikalukituspanta tekevät asennuksesta erittäin nopeaa. Moduulien villatilojen päät ovat suljetut ja saumat laserhitsatut, jolloin eristeisiin ei pääse kosteutta. Tämä helpottaa myös asentamista, koska eristeet pysyvät paikoillaan, ja työn jälki on välittömästi siistiä ja viimeisteltyä. Hormit asennetaan urospää ylöspäin, jonka päälle liitetään naaraspää alaspäin, ja liitos kiinnitetään toisiinsa lukitusvanteella. Näin savupiippu on tiivis ja tukeva. Asennus on nopea, helppo ja siisti.

Savupiipun rakenne

Hormex Nova SM -terässavupiipun sisäputki on haponkestävää terästä ja ulkokuori ruostumatonta terästä. Tulenkestävä mienraalivillaeriste on kierrepuristettu terässavupiipun sisään. Kierrepuristus mahdollistaa normaalia paremman eristetiheyden. Kuumenevia sidosaineita tai hartsia ei tarvita. Tämän johdosta Hormex Nova SM –terässavupiippu on normaalia teräspiippua sirompi. Hormin seinämän vahvuus on 25mm ja suojaetäisyys palaviin rakenteisin 50mm.

Terässavupiippujen kokovaihtoehdot

Hormex Nova SM –terässavupiippua on saatavissa vakiokokoina (mm) Ø100, Ø130, Ø150, Ø180, Ø200, Ø250, Ø300, Ø350 halkaisijoilla. Isommat koot tilaustuotteina. Savupiippujen suorien jaksojen pituudet ovat 120 – 1500mm.

Läpivientimoduli

Terässavupiippujärjestelmään kuuluu myös eristetty läpivientimoduuli jäähdyttävällä ilmakierrolla. Moduuli on testattu jopa 1m eristepaksuudelle. Läpivientimoduulin suojakaulukset estävät esim. puhallusvillan pääsyn moduulin sisään. Katto- ja seinäläpivientimoduulin toimivuus on osoitettu Tampereen Teknillisen Yliopiston palolaboratorion testeissä toimivaksi ja erittäin paloturvalliseksi.

Terässavupiippu pähkinänkuoressa:

  • Siro, kevyt piippu ja siisti lukituspanta
  • Erittäin helppo asennus
  • Ei vaadi suurta työaukkoa läpivienneissä
  • Pikakierreliitos ja pikalukituspanta
  • Testattu ja turvallnen (CE-merkitty)
  • Monipuoliset liitäntäkappaleet: Kulmakappaleet, T-haarat, kondenssiastiat, jne.
  • Kaikkiin kohteisiin ja kaikille polttoaineille
  • Erittäin korkealaatuinen terässavupiippu